despre veronica
Pagina 1 din 1
despre veronica
imi place tare mult e o fata super ok
si se potriveste cu vlad ar fi bine daca ar relua relatia amandoi sunt frumosi si se vede .... se iubesc mai ales cand isi cerea vlad scuze in seara eliminarilor avea lacrimi in ochi
dar ce bine ca nu a iesit vero cred ca mai au sanse impacati-va
si se potriveste cu vlad ar fi bine daca ar relua relatia amandoi sunt frumosi si se vede .... se iubesc mai ales cand isi cerea vlad scuze in seara eliminarilor avea lacrimi in ochi
dar ce bine ca nu a iesit vero cred ca mai au sanse impacati-va
livia_by- Vizitator
verooooooooooooooooo
cum poate cineva sa placa o nebuna protejata de turcyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ..totu e MANIPULAT
toni_ton- Vizitator
Re: despre veronica
veronica e o draguta si o frumoasa.nu o mai judecati doar ptr simplul motin ca nu va place cum arata.am citi multe lucruri despre postate de multi si nu e placuta ptr ca poarta ochelari.probleme?ii sta foarte bine si o sfatuiesc sa ii poarte permanent
andr97aandr97a- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 27
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : =
Data de inscriere : 08/04/2010
depre tot
toti cred ca diana si vali e o amenintare pt ceilalti altfel nu-mi explic de ce sun toti impotriva lor????si inca un aspect care nu da bine pe ecran,fac fetele (CRISTINA,VERONICA SI ALINA)un show foarte urat,vorbe foarte urate,nu inteleg cum se permite asa ceva sau nu se permite dar ele sunt lipsite de respect pt ele ,pt noi si cea ce trebuia sa fie un show matrimonial a devenit un circ.in celelalte editii concurentii au fost alesi cu mai mult bun gust.oricum tot respectu pt doamna gabriela care ai suporta
maryutza- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum