nora pentru mama
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

fete npm4

3 participan?i

In jos

fete npm4 Empty fete npm4

Mesaj Scris de serena Sam Ian 30, 2010 7:26 pm

Ce credeti ca ar trebui sa faca fetele pantru a fi placute de mame si implicit de telespectatori.
serena
serena

Numarul mesajelor : 37
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 20/11/2009

Sus In jos

fete npm4 Empty vlad si veronica

Mesaj Scris de ano Vin Feb 05, 2010 9:59 pm

sunt un telespectator infocat al lor si imi doresc k cei doi sa fak un cuplu,pt k alina nu-si are rostul langa vlad.alina joaca teatru nu-l iubeste poate nu stie ce este iubirea

ano
Vizitator

Sus In jos

fete npm4 Empty Re: fete npm4

Mesaj Scris de Admin Vin Feb 05, 2010 10:14 pm

mie nu prea imi place lacra

Admin
Admin

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 08/01/2008

https://norapentrumama.forumgratuit.ro

Sus In jos

fete npm4 Empty despre Veronica

Mesaj Scris de Diana Sam Feb 06, 2010 12:03 am

sincer nu imi place deloc veronica e prea artagoasa,rea si geloasa nu imi place comportamentul ei nu e frumos eu nu inteleg dc a mai venit veronica la nora pentru mama si este prea bagacioasa se baga peste relatii nu este frumos asta e parerea mea fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted

Diana
Vizitator

Sus In jos

fete npm4 Empty hy

Mesaj Scris de iolanda Lun Feb 08, 2010 2:16 pm

veronica nu stie ce a vrut ..acum se da bine pe landa d.lacramioara de fapt de la o posta se vede ca il vrea iarasi pe vlad..bine zis ca in gluma e si un sambure de adevar..asta este...si uneori face pe mielusica dar nu e chiar asa...

iolanda
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de serena Lun Feb 08, 2010 5:08 pm

Diana a scris:sincer nu imi place deloc veronica e prea artagoasa,rea si geloasa nu imi place comportamentul ei nu e frumos eu nu inteleg dc a mai venit veronica la nora pentru mama si este prea bagacioasa se baga peste relatii nu este frumos asta e parerea mea fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted fete npm4 Icon_twisted
singurele care au intrat in alte relatii au fost Cristina si Brenda. fete npm4 Lol fete npm4 Lol fete npm4 Lol
serena
serena

Numarul mesajelor : 37
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 20/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de valentina-liliana Lun Feb 08, 2010 6:37 pm

imi place foarte mult DIANA VALI SI DOAMNA VALERIA sunt singuri concurenti care sunt sinceri si care nu se cearta si le doresc multa bafta in continuare

valentina-liliana

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 37
Localizare : braila
Data de inscriere : 08/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare