fete npm4
3 participan?i
Pagina 1 din 1
fete npm4
Ce credeti ca ar trebui sa faca fetele pantru a fi placute de mame si implicit de telespectatori.
serena- Numarul mesajelor : 37
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 20/11/2009
vlad si veronica
sunt un telespectator infocat al lor si imi doresc k cei doi sa fak un cuplu,pt k alina nu-si are rostul langa vlad.alina joaca teatru nu-l iubeste poate nu stie ce este iubirea
ano- Vizitator
despre Veronica
sincer nu imi place deloc veronica e prea artagoasa,rea si geloasa nu imi place comportamentul ei nu e frumos eu nu inteleg dc a mai venit veronica la nora pentru mama si este prea bagacioasa se baga peste relatii nu este frumos asta e parerea mea
Diana- Vizitator
hy
veronica nu stie ce a vrut ..acum se da bine pe landa d.lacramioara de fapt de la o posta se vede ca il vrea iarasi pe vlad..bine zis ca in gluma e si un sambure de adevar..asta este...si uneori face pe mielusica dar nu e chiar asa...
iolanda- Vizitator
Re: fete npm4
singurele care au intrat in alte relatii au fost Cristina si Brenda.Diana a scris:sincer nu imi place deloc veronica e prea artagoasa,rea si geloasa nu imi place comportamentul ei nu e frumos eu nu inteleg dc a mai venit veronica la nora pentru mama si este prea bagacioasa se baga peste relatii nu este frumos asta e parerea mea
serena- Numarul mesajelor : 37
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 20/11/2009
Re: fete npm4
imi place foarte mult DIANA VALI SI DOAMNA VALERIA sunt singuri concurenti care sunt sinceri si care nu se cearta si le doresc multa bafta in continuare
valentina-liliana- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 37
Localizare : braila
Data de inscriere : 08/02/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum