npm4
Pagina 1 din 1
npm4
ma uit in fiecare dimineatasi nu inteleg ce sunt cu concurenti din casa.Brandusa cred ca e o panarama ca si o analfabeta si nu ma mira de ce nu ii place lui d-na Mihaiela de ea ,imi place fetele :DIANA,VERONICA CA STIE SA-I RASPUNDA d-nei Laramioarei ce se tine de ea si are dreptate ca are si gura asa stramba si e o femeie care se pune la mintea fetelor
tina- Vizitator
NPM4
VREAU SI EU SA IAU LEGATURA CU CONCURENTELE CARE AU IESIT IN SPECIAL CU LILIANA VA ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
CRINA- Vizitator
lacramioara
mai oamani buni!!!am eu o parere gresita sau lacramioara pretinsa "doamna" are sufletul plin de venin???ea doreste k toata lumea sa isi ceara scuze de la ea pt k are nesimtirea si impertinenta sa se frece pardon,sa danseze cu vali???si mai asteapta scuze...sa ii fie rusine.cand a venit la emisiune trebuia sa isi revizuie un pic atitudinea de tiganca mahalagioaica,si plus k din moment c a venit aici inseamna k e de acord k vlad sa se casatoreasca,,,,parca ar trebui sa ii de-a scorpia voie.tunci ce nu o multumeste?dak lui vlad ii place de alina atunci alina sa fie.dar stati un pic k nu ii da mami voie...poate mami vrea sa il pastreze p vlad pt ea...mai stii?ea provoaca toate certurile si toata tensiunea din casa se datoreaza ei.nici nu-i de mirare k toata lumea se cearta.si fiul ei prima impresie kre mi-a lasat-o a fost chiar una placuta,dar sincer cred k e gay.k are atitudinea aceea de poponetz.no offence!!!xxx
katie- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum