despre veronica
Pagina 1 din 1
despre veronica
imi place tare mult e o fata super ok
si se potriveste cu vlad ar fi bine daca ar relua relatia amandoi sunt frumosi si se vede .... se iubesc mai ales cand isi cerea vlad scuze in seara eliminarilor avea lacrimi in ochi
dar ce bine ca nu a iesit vero cred ca mai au sanse impacati-va
si se potriveste cu vlad ar fi bine daca ar relua relatia amandoi sunt frumosi si se vede .... se iubesc mai ales cand isi cerea vlad scuze in seara eliminarilor avea lacrimi in ochi
dar ce bine ca nu a iesit vero cred ca mai au sanse impacati-va
livia_by- Vizitator
veronica
AM FOST CEA MAI MARE FANA A VERONICAI,SI ACUM REGRET CA MI-AM PIERDUT TIMPUL FACAND ASTA.ACUM SE COMPORTA CA O POSEDATA.NU STIU CE ARE CU DOAMNA LACRAMIOARA.CU VLAD SE STIE:NU A PUTUT FACE UN CUPLU CU EL SI ASTA E RASPUNSUL PE CARE MI-L DAU APROPOS DE COMPORTAMENTUL EI DE .....VACA SCAPATA -N PORUMB.
loredana- Vizitator
LACRAMIOARA
desi este acuzata incontinuu de lucruri care nu au legatura cu motivul pt care se afla ei acolo,(bautura barbati.etc.),,d-na Lacramioara este cea mai constanta persoana,si cea mai sincera.au sarit toti la gatul ei ,fapt care trebuie sa aiba un mesaj pt noi ceilalti.eu una vad frontul asta comun (care arata ca o haita de caini neimblanziti)ca pe o dovada de nesiguranta in fata premiului mult ravnit.iar mai nou,"draga"noastra veronica,a reusit sa ne demonstreze ca nu e asa inteligenta precum parea,deoarece a distrus tot ce a construit pt imaginea ei atata amar de timp.adik si-a dat cu stangu-ndreptu`.nu o mai sustin deloc ba chiar imi repugna atata prostie.in sfarsit o vreau afara din competitie.si cand te gandesti cat am bazait pt ea!!!!!!!!!!!!! repet am FOST cred ca cea maia mare sustinatoare a veronicai.NU MAI SUNT.M-AS JIGNI PE MINE
LOREDANA- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum