nora pentru mama
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

simona

2 participan?i

In jos

simona Empty simona

Mesaj Scris de flory Sam Mar 13, 2010 6:21 pm

despre simona am o parere f buna pana aseara la seara eliminarilor,a facut o mare prostie k a vb despre florin salam deoarece este o pers publik si cu toate zvonurile astea florin o sa aibe de suferit si nu e corect ka are 2 copii si nu vrea sa auda de tatal lor k a inselato p mama lor si k a fost altcineva in viata lui inafara de mama lor.

flory
Vizitator

Sus In jos

simona Empty Re: simona

Mesaj Scris de serena Sam Mar 13, 2010 7:52 pm

sant doar speculatii.si nu cred ca copii lui Florin urm. aceasta emisiune.
serena
serena

Numarul mesajelor : 37
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 20/11/2009

Sus In jos

simona Empty simona

Mesaj Scris de ingeras Mier Mar 17, 2010 1:07 pm

Asa este, poate copilasii lui Florin Salam nu urmaresc aceasta emisiune Dar, fanii acestui artist da si nu este tocmai minunat sa fi implicat intr-un circ gratuit mai ales ca e inca in doliu.

ingeras
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de rocsana_10 Sam Mar 20, 2010 3:28 pm

daca nu era nimic intre ei,eu cred ca florin salam recunostea ca o cunoaste pe simona ...nu ca...nu a auzit de ea niciodata.ceva ,ceva a fost..ce, nu se stie..dar...TOTUSI!

rocsana_10

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 10/03/2010

Sus In jos

simona Empty despre competitiie

Mesaj Scris de frumusel Lun Mar 29, 2010 10:43 pm

Domna Maria vati facut de rahat mai bine stateati acasa si ramaneam cu o inpresie buna sunteti nadspa , simona Affraid cat despre Alexa esti naspa tu nu te potrivesti cu Vlad esti urata Vlad este frumos si se potriveste cu VERO simona Fresse dispari tu .taranco

frumusel
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum