dragoste cu mister
Pagina 1 din 1
dragoste cu mister
eu cred ca veronica il iubeste pe vlad pe ascuns si nu vrea sa se dea pe fata,finca prea il respinge pe vlad si asta e iubire cu probleme
anonym- Vizitator
Veronica
Va salut pe toti...
Mie sincer aceasta fata Veronica nu imi place defel.Se crede prea desteapta si cei din casa o prea ridica in slavi si astfel ea prinde si mai mult curaj sa faca pe desteapta.Eu cred ca e indragostita lulea de Vlad si circul pe care l-au facut e intr-adevar o cearta ca intre indragostiti.Cica i-a stricat imaginea...Da' cine e fata asta ceva VIP si nu stim noi...
Mie sincer aceasta fata Veronica nu imi place defel.Se crede prea desteapta si cei din casa o prea ridica in slavi si astfel ea prinde si mai mult curaj sa faca pe desteapta.Eu cred ca e indragostita lulea de Vlad si circul pe care l-au facut e intr-adevar o cearta ca intre indragostiti.Cica i-a stricat imaginea...Da' cine e fata asta ceva VIP si nu stim noi...
ingeras- Vizitator
Re: dragoste cu mister
Vali si Diana sunt un cuplu reusit si as vrea sa o tina tot asa!
RAMY25- Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 17/03/2010
Re: dragoste cu mister
De Alina imi pare tare rau k a suferit asa de mult din cauza lui Vlad.S-a vazut pe ea k la iubit foarte mult si a pus suflet in aceasta relatie, dar as vrea sa-i spun sa nu se lase si sa fie tare!
RAMY25- Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 17/03/2010
simona
simona nu trebuia sa vb despre florin salam in emisiune si nici mama ei rusinos din partea lor. sa fct si de rusine pentru ca el a zis ca nu o cunoaste iar ia si mama ei au zis ca a fost in casa lor. trebuia sa se gindeasca la copii lui cind a vb despre el nui frumos sa auda de la tv ca tatal lor anselato pe mama lor...
elenutza- Vizitator
cristina
cristina nui frumos cum te porti cu mama lui lucian iti place nu iti place e mama lui si trebue sa o accepti asa cum e cu defecte si calitati sint sigura ca mama ta nui de acord cu comportamentul tau. fi mai respectoasa cu dna paula pentru ca e mama lui lucian si daca il iubesti pe el trebue sai iubesti si parinti. foarte urit din partea la toate fetele care se poarta urit cu mamele la baieti.
edithmar- Vizitator
simona
simona nu trebuia sa vb despre florin salam in emisiune si nici mama ei rusinos din partea lor. sa fct si de rusine pentru ca el a zis ca nu o cunoaste iar ia si mama ei au zis ca a fost in casa lor. trebuia sa se gindeasca la copii lui cind a vb despre el nui frumos sa auda de la tv ca tatal lor anselato pe mama lor...
elenutza- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum