nora pentru mama
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Diana si Vali.

In jos

Diana si Vali. Empty Diana si Vali.

Mesaj Scris de serena Sam Ian 30, 2010 8:19 pm

Credeti ca cei doi se potrivesc?
serena
serena

Numarul mesajelor : 37
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 20/11/2009

Sus In jos

Diana si Vali. Empty diana si vali

Mesaj Scris de mirela Vin Feb 05, 2010 1:41 pm

eu cred ca relatia dintre diana si vali este foarte serioasa dupa cum se vede la televizor si se potrivesc de minune . eu le doresc multa fericire in continuare si sa stie ca ii iubesc din tot sufletul chiar daca nu am putut lua legatura cu ei la telefon .Diana sa ai grija de tine si sa nu cumva sa te cderti cu vali ca este un baiat bun si dragutz .si daca o sa faceti nunta VA DORESC CASA DE PIATRA. Diana si Vali. Icon_razz Diana si Vali. Icon_king Diana si Vali. Icon_queen Diana si Vali. Icon_flower Diana si Vali. Icon_sunny Diana si Vali. Bom Diana si Vali. Herz Diana si Vali. Icon_porc Diana si Vali. Icon_cat Diana si Vali. Fresse

mirela
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de mirela Vin Feb 05, 2010 1:41 pm

eu cred ca relatia dintre diana si vali este foarte serioasa dupa cum se vede la televizor si se potrivesc de minune . eu le doresc multa fericire in continuare si sa stie ca ii iubesc din tot sufletul chiar daca nu am putut lua legatura cu ei la telefon .Diana sa ai grija de tine si sa nu cumva sa te cderti cu vali ca este un baiat bun si dragutz .si daca o sa faceti nunta VA DORESC CASA DE PIATRA. Diana si Vali. Icon_razz Diana si Vali. Icon_king Diana si Vali. Icon_queen Diana si Vali. Icon_flower Diana si Vali. Icon_sunny Diana si Vali. Bom Diana si Vali. Herz Diana si Vali. Icon_porc Diana si Vali. Icon_cat Diana si Vali. Fresse

mirela
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de dana30 Vin Feb 05, 2010 9:20 pm

Eu cred ca Diana si Vali se inteleg de minune
va doresc sa fitii fericiti...
Am icredere in voi...cred ca voi ve-ti castiga
Wink Wink Razz

dana30
Vizitator

Sus In jos

Diana si Vali. Empty Re: Diana si Vali.

Mesaj Scris de serena Dum Feb 07, 2010 2:32 pm

daca vor fi uniti si nu vor baga in seama rautatile au sanse foarte mari.
serena
serena

Numarul mesajelor : 37
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 20/11/2009

Sus In jos

Diana si Vali. Empty Re: Diana si Vali.

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus