nora pentru mama
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

alina lasa-l pe nesuferitul de vlad

In jos

alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Empty alina lasa-l pe nesuferitul de vlad

Mesaj Scris de bianca Dum Feb 21, 2010 12:15 pm

pt.alina:alina foarte bn k ai terminat cu vlad,nu era de tine.El este un maret la fel ca si mama lui,chiar nu inteleg c cauta aici,au venit s jineasca unele fete din concurs.Veronika se potriveste cu vlad pt.k au amandoi acelasi suflet negru.Alina tu esti f.frumoasa ,nu te merita vlad,viata mmerge inainte.(VA pup dulce pe tine ALINA ,BRANDUSA SI CRISTINA)Tineti-o tot asa?
nu se meritau ,unul pe celalalt. alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Icon_razz alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Icon_razz alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Icon_razz

bianca
Vizitator

Sus In jos

alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Empty alina

Mesaj Scris de ana Mier Mar 10, 2010 10:01 pm

ALINA esti o scumpa ami place ff mult de tine de cristina si diana :BRANDUSA PENTRU TINE ESTE O PRIETENA FALSA SI TE ROG NU TE ALIA CU VERONICA,E INSUPORTABILA DACA ASA AVEA NR DE LA NORA PENTRU MAMA AS INTRA SI EU AN DIRECT SA MI SPUN PAREREA.TE pup si ai grija de tine an casa si nu pune tot la suflet ca nu se merita. alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Herz

ana
Vizitator

Sus In jos

alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Empty Re: alina lasa-l pe nesuferitul de vlad

Mesaj Scris de serena Sam Mar 13, 2010 12:53 pm

ana a scris:ALINA esti o scumpa imi place f.f. mult de tine de cristina si diana :BRANDUSA PENTRU TINE ESTE O PRIETENA FALSA SI TE ROG NU TE ALIA CU VERONICA,E INSUPORTABILA DACA AS AVEA NR DE LA NORA PENTRU MAMA AS INTRA SI EU IN DIRECT SA-MI SPUN PAREREA.TE pup si ai grija de tine in casa si nu pune tot la suflet ca nu se merita. alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Herz
INCEARCA SA URMARESTI GRESELILE TALE.AM CORECTAT EU UNDE AI GRESIT.UITATE LA TEXTUL TAU SI APOI LA CE AM CORECTAT EU AICI. alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Icon_evil
serena
serena

Numarul mesajelor : 37
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 20/11/2009

Sus In jos

alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Empty Re: alina lasa-l pe nesuferitul de vlad

Mesaj Scris de serena Sam Mar 13, 2010 12:54 pm

serena a scris:
ana a scris:ALINA esti o scumpa imi place f.f. mult de tine de cristina si diana :BRANDUSA PENTRU TINE ESTE O PRIETENA FALSA SI TE ROG NU TE ALIA CU VERONICA,E INSUPORTABILA DACA AS AVEA NR DE LA NORA PENTRU MAMA AS INTRA SI EU IN DIRECT SA-MI SPUN PAREREA.TE pup si ai grija de tine in casa si nu pune tot la suflet ca nu se merita. alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Herz
INCEARCA SA URMARESTI GRESELILE TALE.AM CORECTAT EU UNDE AI GRESIT.UITATE LA TEXTUL TAU SI APOI LA CE AM CORECTAT EU AICI. alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Icon_evil
NR.ESTE AFISAT IN FIECARE EMISIUNE.SA TE VAD CUM VB IN DIRECT! alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Icon_basketball
serena
serena

Numarul mesajelor : 37
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 20/11/2009

Sus In jos

alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Empty Vlad

Mesaj Scris de ingeras Mier Mar 17, 2010 1:12 pm

Eu nu inteleg ce cauta beietica asta in concurs.E un nesuferit si un arogant si mutrele pe care le face sunt de toata jena ca sa nu mai vb de excesele de furie manifestate prin violenta.Eu cred ca ar fi fost capabil sa o pocneasca pe Veronica daca nu se afla in fata camerelor.Gestul facut de el e cel putin de huligan si denota un caracter isteric si necontrolat.Vlad eu zic sa te cari ca si asa faci numai fite si impresii de mare vedeta nerecunoscuta.

ingeras
Vizitator

Sus In jos

alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Empty DESPRE DIANA SI VALI

Mesaj Scris de VERO Lun Mar 22, 2010 4:14 pm

MIE IMI PLACE DE EI..SUNT OK CA PERECHE,DAR MA SI SUPARA CAND NU RECUNOASTE CATEODATA CAND TREBUIE.NUSTIU DACA ESTE AEVARAT CE SE ZICE DESPRE VALI,DAR EU ZIC CA CHIAR O O IUBESTE CU ADEVARAT PE DIANA. alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Icon_razz alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Icon_lol alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Icon_smile

VERO
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de diana Joi Apr 08, 2010 11:46 am

alina esti o fata super ok.foarte bn ca te-ai despartit de Vlad ptr ca nu te merita

diana
Vizitator

Sus In jos

alina lasa-l pe nesuferitul de vlad Empty VERONICA

Mesaj Scris de diana Joi Apr 08, 2010 11:50 am

vERONICA IMI PLACE FOARTE MULT DE TINE ESTI SUPER

diana
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum