nora pentru mama
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Nora pentru mama

In jos

Nora pentru mama Empty Nora pentru mama

Mesaj Scris de Roxana Mar Feb 24, 2009 4:04 pm

IMI PLACE FOARTE MULT DE Andreea si Stefan ca spun lucrurilor pe nume cand ii ataca cineva adica dna Lucica si cu Catalin ,de Roxana imi place ca este o fata linistita si la locul ei .Violeta si cu partenerul ei sunt un cuplu care cred ca tin unii la altii ca Andreea si Stefan iar Alina este o fata care nu stie ce vrea ori isi bate joc de Ionut.Eu cred ca Ionut o iubeste sincer dar ei nici nu-i pasa .Doamna Stela este o femeie care o parte de timp prea se certa pe tema curateniei dar acum imi place foarte mult de ea ca s-a mai linistitsi este o femeie cu capul pe umeri.doamna Ioana era o femeie linistita inainte de a veni dna Lucica ,dupa aceea s-a aliat cu ea impotriva celorlalte mame dar astazi a vazut si dansa ce fel de femeie este doamna Lucica ca a ajuns sa se lege si de fiul dannsei cu Violeta . Doamna Lucica este o femeie foarte foarte REA ,adica negra in cerul gurii. De ce nu vrea sa iasa afara cand fiul dansei nu are partenera? pentru ca sta pentru bani nu cum ii zice ea celorlanti care sunt formati cupluri ca stau pt. bani .ei macar au parteneri si de asta stau in casa ca de aceea este acest concurs.nu ca fiul sau care nu are pe nimeni DE ABIA EI DOI STAU IN CASA PENTRU BANI!!! VA SALUT SI ABIA ASTEPT SA INCEAPA NORA PENTRU MAMA .GABRIELA ESTI O DULCE SI O FEMEIE FOARTE FRUMOASA SI FOARTE INTELIGENTA. TE SALUT. Wink

Roxana
Vizitator

Sus In jos

Nora pentru mama Empty Re: Nora pentru mama

Mesaj Scris de sony din Vin Feb 27, 2009 12:36 am

si mie imi place foarte mult de stefan si andreea si as vrea sa pot vb cu ei dar nu stiu cum sa vb cu ei daca ma puteti sa ma ajutati sa vb cu ei
miar placea foarte mult pa

sony din
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de sony clu Vin Feb 27, 2009 12:41 am

as vrea sa le urez multa sanatate la toti concurenti si as vre sa primesc si eu id lor daca se poate va multumesc ffffffffff mult si as vrea sa va spun ceva sa le spuneti la concurenti sa nu se mai cearta atatea si la andreea si stefan multa sanatate si sa aveti grija de voi ca oameni vreau sa va desparta si bagati toate vb ce va spun oameni iubitiva mult si nu bagati in seama pa va pup

sony clu
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de sony clu Vin Feb 27, 2009 12:42 am

si as mai vrea sa primesc imeiuri si as vrea id daca se poate va rog ffffffffffffff mult pa

sony clu
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de sony clu Vin Feb 27, 2009 12:46 am

as vrea sa le urez multa sanatate la toti concurenti si as vre sa primesc si eu id lor daca se poate va multumesc ffffffffff mult si as vrea sa va spun ceva sa le spuneti la concurenti sa nu se mai cearta atatea si la andreea si stefan multa sanatate si sa aveti grija de voi ca oameni vreau sa va desparta si bagati toate vb ce va spun oameni iubitiva mult si nu bagati in seama pa va pup : Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

sony clu
Vizitator

Sus In jos

Nora pentru mama Empty Nora pentru mama

Mesaj Scris de Roxana Dum Mar 01, 2009 11:32 pm

va salut si vreau sa va spun ca in sfirsit alina si a dat arma pe fata ati vazut si dumneavoastra ca este o mincinoasa degeaba zice ea ca este asa numai pt cei care nu o cunosc dar joaca teatru este o mincinoasa si pt cei care o cunosc .andreea si stefan va salut si so tineti asa si in continoare.trimitetio odata acasa pe dna lucica si fiu sau ca se dau prea mult de gol ca sant niste mahalagii dupa cum se comporta au grija la toata lumea sa saturat de dn ioana si a inceput sa se ia de dansa prin atacarea lui marian si a lui violeta .gabriela te salut si esti o frumoasa va salut si va doresc multa sanatate si tot ce va dorii

Roxana
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de corleone Mar Mar 24, 2009 10:35 pm

Cacat de emisiune mi-am facut acest cont pe acest site pentru a-mi exprima frustrarile legate de niste papagali tinuti in colivie, de o slaba prezentatoare( slaba ca moderatoare de emisiune, nu la propriu, cu sens denotativ i s-ar potrivi cuvantul grasa)

corleone

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 24/03/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum