nora pentru mama
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

mihaela si ionut

4 participan?i

In jos

mihaela si ionut Empty mihaela si ionut

Mesaj Scris de Admin Mar Ian 08, 2008 4:25 am

eu cred ca mihaela nu mai este cu ionut

Admin
Admin

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 08/01/2008

https://norapentrumama.forumgratuit.ro

Sus In jos

mihaela si ionut Empty Re: mihaela si ionut

Mesaj Scris de mihaela 80 Sam Ian 12, 2008 7:21 pm

CAND A FOST INVITATA BUNICAA SPUS CA SUNT BINE SI CA AU SERVICIU AMANDOI

mihaela 80

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 10/01/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin Sam Ian 12, 2008 7:22 pm

pe conturile lor de hi5 nu au poze impreuna...

Admin
Admin

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 08/01/2008

https://norapentrumama.forumgratuit.ro

Sus In jos

mihaela si ionut Empty de unde sti ca mihaiela nu mai este cu ionut?

Mesaj Scris de antonela Lun Ian 14, 2008 3:13 pm

cherry

antonela

Data de inscriere : 12/01/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela 80 Lun Ian 14, 2008 3:17 pm

NU i -am vazut pe hi 5 ,poate sunt poze vechi flower

mihaela 80

Data de inscriere : 10/01/2008

Sus In jos

mihaela si ionut Empty nora pentru mama

Mesaj Scris de murariu Sam Ian 19, 2008 1:14 pm

mihaela si ionut acum vreo doua luni erau inpreuna asa a spus doamna anica la canal d intro emisiune la gabriela

murariu
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de cltgheorghe Lun Ian 28, 2008 3:34 pm

Mult succes fetelor,si mai lasati cearta dintre voi!

cltgheorghe

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 28/01/2008

Sus In jos

mihaela si ionut Empty intr o viata de ccat subiecte de cacat

Mesaj Scris de ginerel Lun Feb 04, 2008 1:09 pm

cristi si cu ai sa ia concursul ,si sa l duca acasa sa faca cinste si la prostuti care scriu pe forum ,tineti o tot asa ca ajungeti departe

ginerel
Vizitator

Sus In jos

mihaela si ionut Empty nora pentru mama

Mesaj Scris de larch Dum Feb 10, 2008 10:42 pm

imi place foarte mult emisiunea "nora pentru mama" si imi plac mai multi concurenti din casa precum:cel mai frumos cuplu este format din alexandra si cristian care sunt preferatii mei...mai imi place de adina,de carmen si de monica cam de toate imi place.dintre mame imi place de d-na mihaela si as fi dorit ca ea sa castige suma de 15.000 ron dar tinand cont de faptul ca d-na emilia nu avea nici un ban am hotarat ca ea are dreptul sa castige acesti bani.dintre baieti imi place de bogdan si de cristian.dintre fete as fi vrut sa castige alexandra suma de 15.000 ron dar am acceptat ca tatiana sa primeasca acea suma chiar daca ea imi displace cel mai mult din casa.in rest nu prea mai am ce sa comentez.imi place foarte mult si de gabriela cristea dar am vazut niste poze cu ea goala la mare care nu mi-au placut deloc.sper sa castige cristian masina pentru ca ii mai treb foarte putine piese de puzzle.tin si cu biogadan dar el are mai putine piese de puzzle.altceva nu mai am de zis,doar ca vreau sa o tina tot asa si am uitat sa spun ca din noile fete care au venit la nora pentru mama imi pace o singura fata:claudia.e foarte draguta si mi-am facut o impresie buna despre ea.de celelalte fete nu prea imi place dar au dreptul sa participe la concurs.acum ramane de vazut cum se vor purta in casa.eu sper ca vine.aici chiar ca am terminat nu mai am absolut nik de comentat.

larch
Vizitator

Sus In jos

mihaela si ionut Empty curva cyrvelor

Mesaj Scris de alex Joi Feb 14, 2008 4:31 pm

eu cred ca,carmen e o curva

alex
Vizitator

Sus In jos

mihaela si ionut Empty ce suuper le sta alexandrei si lui cristi impreuna

Mesaj Scris de livia Mar Feb 19, 2008 11:25 pm

Very Happy Very Happy imi place foarte mult de ei si m am bucurat asa de tare cand cristi a castigat masina! cheers
le sta asa de bine impreuna!sunt doi ingeri frumosi!!!!!!!!!imi doresc ca ei sa castige concursul!apropo vreau sa i zic lui cristi la multi ani!

livia
Vizitator

Sus In jos

mihaela si ionut Empty hmmmm

Mesaj Scris de alleda Dum Mar 09, 2008 12:01 am

am impresia ca toata lumea vrea sa stie de cinstita si fata cuminte Lacramioara......................stau si ma intreb daca puteti dormi fara sa stiti ceva de ea....................................ce va facut fata asta spune ti mi si mie Domle.......ca ma terminati cu atata prostie......................

alleda
Vizitator

Sus In jos

mihaela si ionut Empty AHAM

Mesaj Scris de AYA Dum Mar 09, 2008 12:09 am

acum e iar scandal ca cica Adela de la nora emisiunea noua cica il place pe dragos...........hai ca ea e o frumoasa .........e asa o ardeleanca adevarata.............dar clar il vrea pe dragos doar asa de o seara doua.........de cat vrea ea pt ca desteapta fata sa stiti eu o cunosc.............................e misto ce viata duce acum ......................are iubit care o sprijina de tot financiar......e bazat baiatu........dra sa revin .....ea clar a zis asa doar sa i fac sange rau la titi...........bobo...........ca si aia e o blonda ..............biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip....................in fine .....................nare rost sa vb despre ea.........ca mi murdaresc cuvintele......................hai ce parere aveti....................

AYA
Vizitator

Sus In jos

mihaela si ionut Empty AHAM

Mesaj Scris de AYA Dum Mar 09, 2008 12:19 am

acum e iar scandal ca cica Adela de la nora emisiunea noua cica il place pe dragos...........hai ca ea e o frumoasa .........e asa o ardeleanca adevarata.............dar clar il vrea pe dragos doar asa de o seara doua.........de cat vrea ea pt ca desteapta fata sa stiti eu o cunosc.............................e misto ce viata duce acum ......................are iubit care o sprijina de tot financiar......e bazat baiatu........dra sa revin .....ea clar a zis asa doar sa i fac sange rau la titi...........bobo...........ca si aia e o blonda ..............biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip....................in fine .....................nare rost sa vb despre ea.........ca mi murdaresc cuvintele......................hai ce parere aveti....................

AYA
Vizitator

Sus In jos

mihaela si ionut Empty tatiana

Mesaj Scris de anonim Vin Mar 28, 2008 11:44 am

hai ma lasi ce falsa e tatiana ,nu il iubeste pe dragos, se crede desteapta dar defapt este o ipocrita si nu il merita pe dragos ,el se potrivea mai bine cu adela sigur ,tatiana este o falsa

anonim
Vizitator

Sus In jos

mihaela si ionut Empty asx

Mesaj Scris de gogu Sam Apr 05, 2008 7:32 pm

Very Happy eu cred ca mai sunt impreuna

gogu
Vizitator

Sus In jos

mihaela si ionut Empty TATIANA

Mesaj Scris de ioana VL Mar Apr 15, 2008 6:11 pm

desi la inceput am crezut ca Tatiana il iubeste pe Dragos foarte mult imi pare sincer rau ca trebuie sa vedem noi cit da mult il uraste.Se vede clar ca este o prefacuta care nu il respecta nici umpic ...cand o sa fie afara Dragos isi va da seama ca Tatiana este o fata cu care nu se poate trai intr-un cuplu .Ceea ce a facut ea cu Dragos este comportament de mahala iar doamnaVERONICA A PROCEDAT FOARTE BINE.Adela era fata care il merita pe Dragos

ioana VL
Vizitator

Sus In jos

mihaela si ionut Empty nora_pt_PULA

Mesaj Scris de nora_pt_ Sam Mai 24, 2008 11:16 pm

Sunt innebunit dupa emisiunea Nora pt mama. Va_fut_in gura pe toti care spun ca le place la nebunie aceasta emisiune.
Ce face Carmen, ce face Mihaela, ce face cutare, s-au mai scuipat, nu s-au mai scuipat.... va_fut_in gura pe toti , frustratii dracu care altceva nu sunteti in stare sa faceti decat sa va uitat la cea mai de_Cacat emisiune din istoria televiziunii romane!! Retardati si limitati in gandire ce sunteti. "Mie imi place de Carmen" sau "mie imi place de masa lu pizda masii" , dar va intreb o carte anume nu v-a placut in mod deosebit?

nora_pt_
Vizitator

Sus In jos

mihaela si ionut Empty Eu zic sa va "traiti" viata voastra si lasati-o pe-a altora

Mesaj Scris de Bai_pros Sam Mai 24, 2008 11:23 pm

Bai prostilor, aia, acolo in casa...isi traiesc pur si simplu viata...iar voi stati si comentati aiurea, va pierdeti timpul , asa foarte bine puteti comenta viata altor cupluri (poate chiar niste vecini sau rude, cunostinte). Eu zic sa va "traiti" viata voastra si lasati-o pe-a altora. Mai bine cititi o carte in timpul asta, sincer va spun.

Bai_pros
Vizitator

Sus In jos

mihaela si ionut Empty adresa hi5

Mesaj Scris de cornelia Mar Feb 24, 2009 11:00 am

are cineva adresa de hi5 a mihaelei de la NPM1?
va rog mult sa imi transmiteti si mie care este

cornelia
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum