COSTI
Pagina 1 din 1
COSTI
NU STIU CE CAUTA IN CASA, IN FINE UN COPIL PE CARE-L JOCA INTRE DEGETE BRANDUSA SI NIMIC INTERESANT DESPRE EL. NU-MI PLACE
SIMY- Vizitator
Re: COSTI
s-a trezit la realitate.nu mai sant impreuna.
serena- Numarul mesajelor : 37
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 20/11/2009
pentru brandusa
este o fata perversa, "trecuta prin viata" nu tocmai in sensul bun
al cuvantului. in primul rand nu stie sa vorbeasca cand este intrebata
de gabriela in emisiune, stie sa critice pe toate lumea din casa si mai
ales pe lacramioara, vald si veronica deoarece ii considera mult mai
puternici decat ea, este sub orice critica din tooate punctele ...are dreptate anonimul acela are gura mult prea mare nu stye sa taca deloc nu cred ca are ce cauta acolo la nora pt mama, vrea sa fie bagata in seama dupa mine ca telespectator de acasa mi se pare cea mai nesuferita si falsa fata din casa.si cu chestia cu tatal dianei brandusa a sarit ca o paitza fara sa gandeasca cred ca cel mai bine ar fi sa o trimitety acasa,felicitari cuplului format din diana si vali sunt cei mai ok de acolo.
al cuvantului. in primul rand nu stie sa vorbeasca cand este intrebata
de gabriela in emisiune, stie sa critice pe toate lumea din casa si mai
ales pe lacramioara, vald si veronica deoarece ii considera mult mai
puternici decat ea, este sub orice critica din tooate punctele ...are dreptate anonimul acela are gura mult prea mare nu stye sa taca deloc nu cred ca are ce cauta acolo la nora pt mama, vrea sa fie bagata in seama dupa mine ca telespectator de acasa mi se pare cea mai nesuferita si falsa fata din casa.si cu chestia cu tatal dianei brandusa a sarit ca o paitza fara sa gandeasca cred ca cel mai bine ar fi sa o trimitety acasa,felicitari cuplului format din diana si vali sunt cei mai ok de acolo.
floryo- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum