nora pentru mama
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Condoleante pentru doamna Stela

In jos

Condoleante pentru doamna Stela Empty Condoleante pentru doamna Stela

Mesaj Scris de Dreptate Joi Dec 03, 2009 9:04 pm

Felicit emisiunea "Nora Pentru Mama" pentru faptul ca a amintit-o pe doamna Stela Surprised mama grijulie si un suflet bun .
Marea mea nemultumire este faptul ca putea sa mentioneze acest lucru trist si la celelalte emisiuni, cum ar fi: "Sueta Cu Bahmu" sau chiar la stirile Kanal D, in memoria unei doamne care a facut parte din familia Kanal D mai bine de 9 luni de zile. Macar o vorba buna si un regret sau macar o mentionare despre acest fapt , asa cum am mai spus, si la alte cateva emisiuni. Asa era frumos. Chiar am asteptat sa se spuna ceva , macar o vorba, macar o soapta. Nu aveam pretentii ca la emisiunea "Sueta Cu Bahmu" sa stea tot timpul tristi sau ceva de genul acesta, dar prezentatoarea putea sa aduca aminte de acest fapt , asa, in memoria acestui suflet care din pacate nu mai este printre noi. Dar asa stau lucrurile . Doamna Stela va ramane in mintea si sufletele noastre . Suntem alaturi de Andreea si Stefan iar ei trebuie sa fie puternici.
Sincere condoleante si Bunul Dumnezeu sa o aiba in paza Sa!

Dreptate
Vizitator

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum