condoleanta pt andreea si stefan
nora pentru mama :: norele :: nora rea
Pagina 1 din 1
condoleanta pt andreea si stefan
imi pare enorm de rau pt necazul care sa abatut asupra voastra.cand am auzit de dim ca un fost concurent de la nora pt mama a decedat nici prin gand nu imi trecea sa fie vb de dna Stela.andreea si stefan intotdeauna v-am sustinut pt ca mi-ati placut foarte mult,andreea sper sa ii fi alaturi lui stefan tot restul vietii si sa aveti grija unul de celalalt.va urez o casnicie fericita si sa treceti cu bn peste acest necaz
gabytza2- Vizitator
Re: condoleanta pt andreea si stefan
Cutremurati pana in adancul sufletelor,ca de un trasnet care despica arborele pana la radacina,am primit,azi vestea plecarii dintre noi la cele vesnice,un om care a stiut sa lupte cu incercariile vietii,doamna Stela!
Cu durere in suflet promitem, doamna Stela ca veti ramane pana la stingerea stelelor din cer 'VEDETA' asa cum dumneavoastra v-ati dorit al tuturor celor care nutreau si vor nutri dragoste curata si inflacarata,pentru dumneavoastra.
Dumnezeu sa o ierte si sa-i primeasca sufletul in gradina raiului,langa tronul CELUI care a cautat-o si a iubit-o!Multa putere Andreei si lui Stefan.Sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceasta incercare!
zeynep- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 03/12/2009
nora pentru mama :: norele :: nora rea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum