MATUSA LUI ROXANA
Pagina 1 din 1
MATUSA LUI ROXANA
DOAMNA CUM PUTETI SA SPUNETI SA SE CASATOREASCA ROXANA CU CATALIN CIND IEL SI LUCICA AU BIRFITO SI JIGNITO DE A VAZUT TOATA EUROPA SI TURCIA CE JIGNIRI IA ADUS ROXANEI NEVINOVATA DAR DACA SAR CASATORI CU IEL ROXANA NAR AVEA NICI UN CUVINT DE SPUS CATALIN SAR SFATUI CU LUCICA SI ROXANA AR FI PE DINAFARA CE BAIAT SI MAMA MAI VORBESC IMPREUNA PROSTII UNU CU ALTU SI LUCICA STA CRACANATA SI DEZBRACATA IN FATA LUI FIESO NAU NICI UN BUN SIMT CIND SAR CERTA CU ROXANA AR STII TOATA LUMEA DOAMNA VA ESTE FRICA CA RAMINE NEMARITATA FITI FARA FRICA ROXANA ESTE FRUMOASA DESTEAPTA INTELIGENTA O ARUNCATI UNDE NU TREBUIE DESCHIDETI OCHI SAU VA PLACUT CUM A JIGNITO SI FETELE DIN TURCIA AU RAMAS STUPEFIATE CE AU AUZIT NU CASATORIEI CU CATALIN DACA II VRETI BINELE DAI IN FOC DE BANI CA FACE IA MAI MULT ROXANA NU LUA PE CEL CARE TIA STRIGAT VORBE GRELE ASA ARATA CATALIN S I LUCICA
ANA- Vizitator
Re: MATUSA LUI ROXANA
ASA ARATA LUCICA CATALIN STELA SI STEFAN
NICA- Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 11/06/2009
licicasi catalin
licica si catalin sunt nuiste barfitori care stie doar sa le barfeasca pe fete si pe mame eu am urmarit in fiecare zi emisiunea si numai barfea si se certa de ce ott atata se cearta ce are?
roxana este prefer4ata mea si ii doresc sa fie fericita cu alcineva ca cu catalin nu o ssa fie fericita
si matusa roxanei este o doamna dosebit de buna nu ca doamna lucica o admir si as avea o intrebare lui alina :alina de ce teai casatorit la nora pentru mama pentru bani sau ca il iubesti pe ionut
roxana este prefer4ata mea si ii doresc sa fie fericita cu alcineva ca cu catalin nu o ssa fie fericita
si matusa roxanei este o doamna dosebit de buna nu ca doamna lucica o admir si as avea o intrebare lui alina :alina de ce teai casatorit la nora pentru mama pentru bani sau ca il iubesti pe ionut
19504181- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum