nora pentru mama
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

brandusa

2 participan?i

In jos

brandusa Empty brandusa

Mesaj Scris de simy Lun Feb 15, 2010 5:55 pm

brandusa Icon_twisted este o fata perversa, "trecuta prin viata" nu tocmai in sensul bun al cuvantului. in primul rand nu stie sa vorbeasca cand este intrebata de gabriela in emisiune, stie sa critice pe toate lumea din casa si mai ales pe lacramioara, vald si veronica deoarece ii considera mult mai puternici decat ea, este sub orice critica din tooate punctele de vedere. nici nu prea mai vreau sa vb mult despre ea k imi displace extrem de mult. brandusa Icon_porc

simy
Vizitator

Sus In jos

brandusa Empty VERONICA

Mesaj Scris de SIMY Lun Feb 15, 2010 6:04 pm

brandusa Lol cea mai frumoasa si inteligenta fata din casa si nu cred k asta e doar parerea mea din randul telespectatorilor. in primul rand este galateanca de-a mea si o puup mult si o sustin.
intotdeauna i-am vazut pe vlad si pe ea k pe o pereche reusita si voi crede in continuare k nu se stie,daca dragoste exista se poate intampla orice, insa ei sunt putin diplomati in aceasta privinta si cred eu k si din cauza rautatilor din casa. bravo veronica sa continui tot asa in casa cu acest comportament k ai sa fi deasupra tuturor si nu lasa pe nimeni s ate calce in picioare mai ales de scorpiile alea din camera cealalta. te puuuup printzeso. brandusa Herz

SIMY
Vizitator

Sus In jos

brandusa Empty Re: brandusa

Mesaj Scris de serena Sam Feb 20, 2010 8:17 pm

SIMY a scris:brandusa Lol cea mai frumoasa si inteligenta fata din casa si nu cred k asta e doar parerea mea din randul telespectatorilor. in primul rand este galateanca de-a mea si o puup mult si o sustin.
intotdeauna i-am vazut pe vlad si pe ea k pe o pereche reusita si voi crede in continuare k nu se stie,daca dragoste exista se poate intampla orice, insa ei sunt putin diplomati in aceasta privinta si cred eu k si din cauza rautatilor din casa. bravo veronica sa continui tot asa in casa cu acest comportament k ai sa fi deasupra tuturor si nu lasa pe nimeni s ate calce in picioare mai ales de scorpiile alea din camera cealalta. te puuuup printzeso. brandusa Herz
de acord cu tine.si mie imi place f mult.
serena
serena

Numarul mesajelor : 37
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 20/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Catalinfin Dum Feb 21, 2010 2:51 pm

Veronica este cea mai falsa si.....

Catalinfin

Numarul mesajelor : 1
Localizare : Finlanda
Stare de spirit : Happy
Data de inscriere : 21/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de serena Dum Feb 21, 2010 5:43 pm

Catalinfin a scris:Veronica este cea mai falsa si.....
Question
continuarea cand brandusa Icon_question cand incepi cv ,poate si termini. brandusa Confused brandusa Icon_basketball
serena
serena

Numarul mesajelor : 37
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 20/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus